Bouw je eigen huis in minder dan een week met Gablok!

Bouw je eigen huis in minder dan een week met Gablok!


Bouw je eigen huis in minder dan een week met Gablok!

Een huis bouwen is voor veel mensen en veel huishoudens een belangrijk levensproject. Toch kan het idee om deze droom binnen een redelijk tijdsbestek werkelijkheid te zien worden onwerkelijk lijken, vooral als je bedenkt hoeveel tijd er nodig is om een traditioneel huis te bouwen. Voor een huis met één verdieping kan het proces wel een heel jaar in beslag nemen, met meerdere en vaak complexe fases zoals de coördinatie van vakmensen en de onvermijdelijke verstoring!

Maar innovatie in de bouwindustrie biedt nu revolutionaire alternatieven, zoals het Gablok systeem. Het Gablok systeem belooft niet alleen de tijd die nodig is om een ruwbouw te bouwen drastisch te verminderen tot slechts een paar dagen, maar ook het proces te vereenvoudigen, waardoor het bouwen van een huis toegankelijk wordt voor iedereen, inclusief degenen die zelf in het project willen investeren!

Wat is het Gablok zelfbouwconcept?

Gablok is een innovatief bouwsysteem gebaseerd op het gebruik van in elkaar grijpende isolatieblokken. Geïnspireerd door bouwspellen kun je met dit systeem in een paar dagen de muren van een huis bouwen. De blokken, die allemaal dezelfde afmetingen hebben, maken het gemakkelijk om te plannen en de benodigde materialen, zoals kozijnen en andere afwerkingselementen, te bestellen.

De drie voordelen van je eigen huis bouwen met Gablok

1. Snelheid van bouwen

Met Gablok kan de ruwbouw van een huis in ongeveer 5 dagen worden voltooid, afhankelijk van of je het zelf bouwt of met hulp. Dat is revolutionair in vergelijking met de traditionele bouw, die meestal meerdere maanden in beslag neemt. Het is dus heel goed denkbaar dat je project in 3 maanden helemaal klaar is (inclusief afwerking), terwijl het met conventionele methoden bijna een jaar kan duren.

2. Eenvoud en voorspelbaarheid

Het Gablok systeem voorkomt verrassingen. Door de uniforme afmetingen van de blokken weet u van tevoren welke oppervlakken nodig zijn voor de kozijnen en de afwerking. Dit betekent dat u deze elementen ruim voordat de ruwbouw klaar is kunt bestellen, wat het totale proces versnelt.

3. Gemak van afwerking

Zodra de ruwbouw klaar is, hoeft u alleen nog maar de afwerking uit te voeren en de verschillende technische uitrustingen te installeren. Het werk van de verschillende vakmensen wordt ook vereenvoudigd, omdat je niet meer hoeft te wachten tot het metselwerk klaar is voordat je de laatste metingen kunt doen.

Wil je meer weten over alle voordelen van het Gablok systeem, zoals eco-verantwoordelijkheid en thermische efficiëntie? Bekijk dan onze volledige pagina over de voordelen van het Gablok systeem!

Onze missie? Jouw huis bouwen toegankelijk maken


Het Gablok systeem maakt het bouwen van een huis toegankelijk voor een breed publiek. Mannen en vrouwen, doe-het-zelvers en beginnelingen, kunnen vol vertrouwen aan het project beginnen, niet alleen geleid door de eenvoud en efficiëntie van het systeem, maar ook door ons duidelijke en precieze montageschema. Je ziet je project groeien met het werk dat je erin steekt en je hebt de onuitputtelijke voldoening dat je je huis of aanbouw met je eigen twee handen hebt gebouwd.

Zelf een huis bouwen in minder dan een week is werkelijkheid dankzij Gablok. Dit innovatieve systeem verandert niet alleen de manier waarop huizen worden gebouwd, het opent ook de deur voor diegenen die ervan dromen om actief deel te nemen aan de bouw van hun eigen huis. Met Gablok is de weg naar je droomhuis niet alleen korter, maar ook eenvoudiger en bevredigender.

Voel je vrij om het Gablok systeem verder te verkennen en je project met ons team te bespreken.

Het begint hier.