Privacybeleid


Waarom dit handvest?

Gablok.be respecteert graag uw privacy en uw persoonsgegevens, daarom informeren wij u met dit Privacy Charter dat wij uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake, te weten de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens alsmede de Europese verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.

In dit handvest vertellen wij u welke maatregelen worden genomen om uw privacy te beschermen en welke rechten u als gebruiker van deze diensten hebt.

Wij kunnen dit beleid in de toekomst wijzigen, dus controleer deze privacyverklaring op eventuele wijzigingen.

Door onze site te gebruiken, gaat u uitdrukkelijk akkoord met het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens door Gablok.be op de manier zoals beschreven in dit beleid.

Wie verwerkt uw gegevens?

Gablok nv is verantwoordelijk voor de website www.gablok.be

Contactinformatie:

Gablok sa
Trou du Bois, 90
4652 – Herve
Belgique

BCE : 0722.598.431

Email: info@gablok.be
Téléphone: +32 473 42 62 05

Welke gegevens worden verzameld?

Gablok.be verwerkt alleen gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van haar doeleinden. Ontdek hieronder de categorieën van gegevens waarop de verwerking betrekking heeft:

  • Identificatiegegevens
  • Persoonlijke kenmerken
  • Interesses

Gablok.be verbindt zich ertoe uw persoonsgegevens alleen voor de volgende doeleinden te verwerken:

  • Klantenbeheer
  • Verbetering van onze diensten en producten.
  • Het sturen van promotionele aanbiedingen (direct marketing) indien u daar uitdrukkelijk mee heeft ingestemd. Het staat u vrij uw toestemming op elk moment in te trekken.

Gablok.be verzamelt ook bepaalde gegevens voor statistische doeleinden. Aan de hand van deze gegevens (IP-adres, geografisch gebied van raadpleging, geraadpleegde pagina’s, enz.) kunnen wij uw gebruikerservaring verbeteren. Door onze site te bezoeken, stemt u uitdrukkelijk in met het verzamelen van deze gegevens voor statistische doeleinden.

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt. Zij zullen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden, tenzij u daarvoor vooraf toestemming heeft gegeven. Gablok.be heeft alle technische en organisatorische maatregelen genomen om inbreuken op de gegevens te vermijden.

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, heeft u recht op toegang, controle, rectificatie en, indien nodig, verwijdering van onjuiste, onvolledige of niet ter zake doende persoonsgegevens.

Vragen betreffende toegang, controle, rectificatie of verwijdering van persoonsgegevens kunnen per e-mail worden gericht aan info@gablok.be of per post aan het volgende adres (met bewijs van uw identiteit):

Gablok sa
Trou du Bois, 90
4652 – Herve
Belgique

Voor meer informatie over privacy, zie https://autoriteprotectiondonnees.be/

Cookies

Gablok.be gebruikt cookies om een optimale gebruikerservaring te bieden aan onze bezoekers. Een cookie is een klein tekstbestand dat op de harde schijf van uw computer of mobiele apparaat wordt opgeslagen door de server van de bezochte site of door een server van een derde partij (reclamebureau, webanalysedienst, enz.). Cookies worden beheerd door de internetbrowser.

Cookies maken over het algemeen een betere interactie tussen de bezoeker en de website mogelijk. Zij onthouden uw voorkeuren (bijvoorbeeld de taal die u hebt gekozen om de site te bezoeken) om uw volgende bezoeken te vergemakkelijken.

Cookies worden gedurende 1 jaar op uw computer opgeslagen.

Het gebruik van cookies vereist uw voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming, hetzij door te klikken op de daartoe bestemde knop in de cookiebanner, hetzij door onze website verder te bezoeken. U kunt uw keuze altijd ongedaan maken door cookies te weigeren via een wijziging in uw browserinstellingen.

De gebruikte cookies

Deze site maakt gebruik van de volgende cookies:

  • Strikt noodzakelijke cookies: dit zijn de cookies die bezoekers in staat stellen bepaalde functies van de website te gebruiken. Indien het gebruik van deze cookies wordt geweigerd, zullen bepaalde delen van de website niet naar behoren functioneren. Deze cookies stellen u in staat: formulieren in te vullen, tussen pagina’s van de website te navigeren, uw identiteit te verifiëren, enz.
  • Functionele cookies: deze worden gebruikt om ons in staat te stellen uw keuzes en voorkeuren (taal, locatie, enz.) te onthouden en zo uw gebruikerservaring te verbeteren. Zij worden ook gebruikt om statistieken op te stellen en het gebruik van de site en de populariteit van de pagina’s te analyseren.
  • Commerciële cookies: Wanneer u op deze website surft, kunnen uw sociodemografische en profielgegevens worden verzameld en anoniem worden opgeslagen in een commerciële cookie. Commerciële cookies bevatten geen persoonsgegevens. Ze worden ingesteld door de adverteerders wanneer hun advertentie wordt weergegeven. Deze cookies verbeteren uw gebruikerservaring door dezelfde advertenties te vermijden en stellen ons in staat de doeltreffendheid van onze marketinginspanningen te meten.
  • Cookies van derden: Deze cookies worden via onze website geplaatst door sites van derden, bijvoorbeeld: Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, Act-On. Deze cookies van derden stellen ons in staat de werking van de site te verbeteren soor het gebruik van Google Analytics.

Raadpleging van de site

Wij raden u aan om cookies te activeren op uw computer of mobiele apparaat wanneer u deze website gebruikt. Als cookies niet zijn ingeschakeld, kunnen wij een succesvol gebruik van de website niet garanderen. De gebruiker kan echter cookies blokkeren of verwijderen door de instellingen van zijn browser te beheren. Hoe u cookies in- of uitschakelt, hangt af van uw apparaat en uw browser.

Beheer van cookies

Om cookies uit te schakelen of te beperken, gaat u naar het helpmenu van uw browser:

Voor Internet Explorer : https://support.microsoft.com/fr-fr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Voor Safari : https://support.apple.com/fr-ch/guide/safari/sfri11471/mac

Voor Chrome : https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=fr&hlrm=en

Voor Firefox : https://support.mozilla.org/fr/kb/activer-desactiver-cookies-preferences