Geïsoleerde zelfbouw bouwsteen. Zelfbouw, België.
image before

Gablok : het verhaal van een isolerende bouwsteen

Toegevoegde waarde: structuur voor zelfbouw


Het bedrijf Gablok, opgericht in 2019, stelt de commercialisering voor van een revolutionaire methode voor geïsoleerde houtskeletbouw. Gabriel Lakatos, die de bouw wilde vereenvoudigen en een eenvoudig bouwpakket van houten huizen met hoge prestaties wilde aanbieden, heeft in 2018 zijn octrooi aangevraagd.

Al sinds zijn jeugd was hij een echte fan van in elkaar grijpende bouwspellen. Met 25 jaar ervaring in de traditionele bouw bovenop, groeide het ontwerp van een stapelbare geïsoleerde houten bouwsteen.

Na vele maanden van onderzoek en testen werd het zelfbouwsysteem door ontwerpbureaus gevalideerd op stabiliteit, akoestiek en energieprestaties.

De recentste projecten gebouwd met Gablok


Blocs de bois à empiler pour autoconstruction de maison - Gablok
Gablok

Stapelbare houten bouwstenen

Realiseer uw dromen en plannen met onze constructiemethode, met houten bouwstenen, geïnspireerd op het beroemde spel. Ontwerp uw plannen, en stuur ze ons op als ze klaar zijn. Wij bezorgen u een montageschema met alle stappen om uw project met stapelbare houten bouwstenen tot een goed einde te brengen.

Wij begeleiden u bij het uitwerken van uw funderingsplaat en het leggen van de eerste laag cellenblokken.

Daarna is het aan u: volg stap voor stap uw installatieplan en in minder dan een week zal uw ruwbouw klaar zijn.

Bouw uw eigen huis met een bouwpakket.


Maison blocs de bois en kit Gablok
Gablok

Huis in bouwpakket.

Wat Gablok bijzonder maakt is dat we iedereen die dat wil, de mogelijkheid geven om zijn eigen huis te bouwen.

Met ons bouwpakket van geïsoleerde houtbouwstenen hebt u geen voorafgaande bouwvaardigheden nodig.

Wat hebt u nodig? Een ladder, een schroevendraaier en uw projectplan. U monteert de elementen van uw bouwpakket op elkaar en zo bouwt u de geïsoleerde muren van uw toekomstige huis.

Maison témoin Gablok en bois isolé
Gablok

Het volledige zelfbouwpakket.

Onze offerte omvat alle materialen die nodig zijn voor de verwezenlijking van uw ruwbouw (met uitzondering van het dak en de funderingsplaat).

U kunt rekenen op onze technische dienst om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het samenstellen van de geïsoleerde structuur van uw woning.

Is uw project realiseerbaar met Gablok?

Contacteer ons voor een gratis offerte!

Het Gablok team doet er alles aan om u zo snel mogelijk te antwoorden.

Getuigenissen.

Anne-Marie V.

Ik vind het concept revolutionair! We willen meer…
En vooral met gepassioneerde en professionele mensen zoals Gabriel Lakatos en zijn partner.

Danielle B.

Serieus bedrijf en aardige baas. Aarzel niet!

Evy D.

Ik heb het geluk gehad om de evolutie van de modelwoning en een kunstenaarsatelier (van mijn zus) gebouwd met Gablok te zien, en ik denk dat het een ingenieus, snel en leuk idee is! Ik beveel Gablok 10.000% aan op basis van deze ervaringen.

Pascal S.

Ik vind het concept zeer origineel, het biedt de mogelijkheid voor zelfbouwers om projecten tegen redelijke prijzen te overwegen. Felicitaties aan de ontwerpers.

Luc D.

Een innovatief proces dat het verdient verder te worden ontwikkeld! Bravo!

Stéphane R. – Autoconstructeur

Ik hoorde toevallig over GABLOK in het TV programma “On n’est pas des pigeons”. Als een ervaren klusjesman… was ik meteen gewonnen voor dit concept. Ik wilde al heel lang een garage-werkplaats bouwen. Ik had DE oplossing gevonden: lichte en supergeïsoleerde blokken. Zeer concurrerende prijzen. Wat kan ik nog meer wensen? Nadat de betonplaat was geplaatst, werd de garage van 40 m² in één dag gebouwd.

Veel van de buren konden het niet geloven en ik ook niet. Ik vond echt een zeer professioneel en vriendelijk team! Ik ben overtuigd van de kwaliteit van het product. Het zal zeker veel zelf-bouwers tevreden stellen.

Gablok